Резултатите от търсенето ви

Брокери

Ангелина Петкова
Мениджър продажби

Ангелина е в сферата на недвижимите имоти от 4 години, ръководи екип от брокери на продажби , тя също така отговаря  и за оценките на недвижими имоти , обученията на компанията . Тя се присъедини към семейството на Дом Инвест  в началото на 2020 година, като консултант на недвижими имоти отдел наеми, беше повишена ,като мениджър в средата на 2020 година поради добрите качества ,които показа. Ангелина казва , че без Недвижимите Имоти животът й не би бил същият.

 

angelinapetkova@dominvest.bg 

 

Калоян Георгиев
Управител

Калоян Георгиев създаде Дом Инвест с опитът  , който придоби в Английският  „Benjamin Stevens“ той държи на клиентите си на първо място и на второ ,но не на последно на скромният си екип от професионалисти , който притежава. Ценностите на Дом Инвест са изцяло свързани с коректното отношение спрямо бизнеса.  Калоян твърди ,че иска  колегите и мениджирите му да започнат да мислят , като Милионери. 

kaloyangeorgiev@dominvest.bg

Тодор Енчев
Мениджър продажби

Тодор е в сферата на недвижимите имоти от 2019 година. Бил е в доста от лидерите на пазара в София и твърди , че „Дом Инвест“ е мястото, където се чувства себе си. Той се присъедини към семейството на Дом Инвест в началото на 2020 година и управлява екип от брокери на продажби. С опита, който имаше като мениджър, показа добри резултати и издигна Дом Инвест на ранк листата на Пазара.

 todorenchev@dominvest.bg

Георги Ганчев Брокер
ПРОДАЖБИ

Георги Ганчев започна своята кариера в „Дом Инвест“ на пълни обороти и винаги е бил на върха на класирането на офиса. Той също е бил част от големи лидери на пазара на недвижими имоти в гр.София . Големият позитивизъм и професионализъм към клиентите му помагат да бъде толкова успешен брокер. Той знае и е сигурен ,че всеки един купувач ще остане доволен от неговите услуги. Георги се присъедини към семейството на „Дом Инвест“ в средата на 2020 година.

georgiganchev@dominvest.bg

Свилен Кунев Брокер
ПРОДАЖБИ

Свилен се занимава с недвижими имоти от 2 години и беше един от свидетелите при основаването на „Дом Инвест“. Той се занимава с продажби в агенцията и винаги е първи във всяко начинание ,което върши. Свилен знае, че постоянството и шастливите клиенти ще развият кариерата му ,като брокер.

svilenkunev@dominvest.bg

Димитър Грозев
Брокер
ПРОДАЖБИ

Димитър започна своята кариера в „Дом Инвест“ през 2020 година и се вписа в колектива доста успешно. Той винаги е бил в сферата на търговията . Занимава се с недвижими имоти от 2 години и клиентите на Димитър винаги са били доволни от неговите услуги. Той смята ,че недвижимите имоти в „Дом Инвест“ са нещо , което го поддържат позитивен и успешен.

dimitargrozev@dominvest.bg

Марчело Стоицов
Брокер
ПРОДАЖБИ

Марчело започна своята кариера в „Дом Инвест“ в края на 2020 година , като премина обучение на продажбите доста бързо. Той е добре организиран и точен консултант . След работа с Марчело всички клиенти твърдят ,че е удоволствие да работят с него . В малкият си опит , като търговец той показва невероятно добри резултати в агенцията и си затвърдява мястото в офиса.

marchelostoicov@dominvest.bg

Киара Маджарова
Брокер
ПРОДАЖБИ

Киара се занимава с недвижими имоти от 1 година. В нейният скромен опит , като брокер се е постарала да направила всички клиенти доволни За Нея семейството на „Дом Инвест“ е на първо място и винаги е душата на компанията. С опита си Киaра може да допринесе спокойствие , сигурност и компетентност при продажбат.

 kiaramadjarova@dominvest.bg

Сравняване на обяви

8 потребителя разглеждат нашите оферти в момента.

Не изпускай своя нов имот.